Ontbijt in het Radisson - yes please!

Gisteren bezochten we het Radisson Blu Hotel het ontbijt aanbieden proeven, mijn enthousiasme om mee te doen met voornoemde voedsel was duidelijk als ik arriveerde ongeveer 30 minuten te vroeg; niet getreurd, het gaf me de tijd om te werken tot een gezonde eetlust zoals ik wachtte op mijn collega's. Geserveerd in de sfeervolle Filini restaurant, dat is gevestigd, gelukkig, op de eerste verdieping van dit immense hotel 39 verdiepingen, heeft het ontbijt onlangs vernieuwd ...

Terwijl een uitstekende ontbijtbuffet is nog steeds beschikbaar, (we komen op dat in een beetje) - Radisson Blu Birmingham biedt nu een nieuwe a la carte menu. Vijf heerlijke opties zijn speciaal geselecteerd voor de gasten om uit te kiezen, waaronder pap met Warwickshire honing, ei gebakken toast met stroop, omeletten en muffins en eieren. Ik koos voor ... elke gissingen? Ja, ik had een omelet die ik had gevuld met cheddar kaas, champignons en ham. Het was er niet lang; het was heerlijk met verse ingrediënten en ... in feite zal ik stoppen met praten ... hier is het ... verleend kun je nooit een omelet juiste recht te doen in foto's.

Mijn collega's en Steph Caralyn koos voor gepocheerde eieren met vlokken zalm op geroosterd muffins - Dit zag eruit als een formidabele keuze ook. Ik werd later verteld dat de zalm was erg vers en ik kon met mijn eigen ogen dat de eieren waren gepocheerd tot in de perfectie te zien - een vaardigheid die me is ontgaan mijn hele volwassen leven.

Ik aangevuld mijn lekkere omelet met wat vers fruit en yoghurt - ja, zoals ik hierboven vermeld, een buffet is nog steeds erg veel beschikbaar is en wat er werkelijk onderscheidt dit afgezien van de typische ontbijt in het hotel is de fantastische presentatie en natuurlijk de ingrediënten.

De aandacht voor detail is echt heel bijzonder, alles ziet er zo ... goed ... cool - retro melkflessen met kleine labels, geserveerd graan in zakken graan, bonen in verzegelde mini-blikjes en eieren in kleine potten. De melk wordt geserveerd in wat lijkt potion flessen met kurk en lekkere smoothies worden geserveerd in gloeilamp glazen en slimme kleine details zijn duidelijk in de ruimte, zoals de mogelijkheid om uw eigen Morning Mary te maken met verse tomaten, Tabasco en Worcestershire sauce . (Geen bloed beschikbaar was).


Ik was vreemd gecharmeerd van de bekers die mij van de graal beker van Indiana Jones en The Last Crusade, maar ik gok dat een slokje van mijn koffie zou alleen dienen om me wakker eerder dan schenk mij het eeuwige leven. Als u nog niet gezien Indiana Jones deze paragraaf zal absoluut geen zin ... bewegen langs.

Ik kan niet denken aan een betere manier om de dag dan ontbijt in het Radisson start, ligt me voor de dag en gingen een manier om het vreemde effect dat de klokken gaan vooruit op mijn persoon had tegen te gaan. Als je in de markt voor een heerlijk ontbijt Ik kan dit niet sterk genoeg aanbevelen.

Openingstijden
Ontbijt:
6:30-10:30 (ma - vr)
6:30-11:00 (za)
07:00 - Noon (Sun)

Paul (30/3/15)

comments powered by Disqus

Essentials

Kaarten en gidsen

Kaarten en Gidsen voor uw bezoek.

Lees Meer

Verplaatsingen

Verplaatsingen Birmingham kan niet eenvoudiger ...

Lees Meer

Onderzoeken

Zoeken naar plaatsen, evenementen & accommodatie ...

Lees Meer

Festivals & evenementen

Neem een kijkje op wat er op af en komen hier ...

Lees Meer

FROM TWITTER

RT @custardfactory: Who loves the design for the Curzon Street Station?! We think it’s fab.@HS2ltd will be in our reception today between…

RT @DigbethDiner: The game has been changed. You asked for it, so here it is. The very first ‘Dogbeth Dining Club’. Sunday, 28th Octobe…

RT @IndependentBham: Tucked away down side streets, off the beaten path, Birmingham is full of wonderful independent hidden gems. Here's ou…

RT @BhamComFest: WOW! What an amazing festival. So many great shows (& sell-outs!) THANKS to EVERYONE who came along, helped out, mucked in…

Sportieve hoogtepunten

Alle sportevenementen

Er is altijd iets of iemand, om te juichen voor hier

Lees Meer

Cultuur

Art Galleries

Birmingham kunstcollectie is zo breed als het is indrukwekkend.

Lees Meer

Film

Multiplexen, de UK's oudste werkende bioscoop of arthouse cool?

Lees Meer

Birmingham Museum & Art Gallery

Een levendige museum in het hart van de stad met meer dan 40 galeries.

Lees Meer

Dans

Een divers aanbod van dansgroepen en locaties.

Lees Meer

Zie meer, voelen zich meer

Kom, verblijf en genieten van de cultuur in een van Europa's meest bruisende steden.

Lees Meer

Het winkelen

Shoppinginbirmingham.com

Plan de perfecte shopping trip met volledige winkel, centrum en het merk directories.

Lees Meer

Winkelcentra

Van de wereldberoemde, 21st Century Plaza de Toros van de Victoriaanse elegantie van de Great...

Lees Meer

Levendige straten

Het koppelen van de centra zijn Birmingham drukke winkelstraten, vol met grote merken en boutique...

Lees Meer

Markten

Heeft verbazingwekkende markten Birmingham niet missen - of het nu de 850-jaar oude Bullring markten...

Lees Meer

Jewellery Quarter

Home naar meer diamanten ringen, afwerking en penningen van de liefde dan elders in het...

Lees Meer

Trouwen in Birmingham

We hebben alles gedekt uit de ringen tot aan de locatie zelf.

Lees Meer