Från Stockholm

Att ta sig tot Birmingham från Stockholm är mycket enkelt. Med 5 flygningar i Veckan, är du bara en kaart Resa bort från vår Fantastiska stad.

Stanna, AT, Shoppa, utforska

Birmingham är en välkomnande stad som erbjuder besökarna en fantastisk samling av ARV, Kultur, Attracties in de och nöjen. Så varför inte komma och besöka oss och utforska området.

Boka nu på www.sas.se


ARV och Kultur : En samtida stad som är rik på ARV och födelseplats för den industriella revolutionen.

Winkelen : Vanaf Harvey Nichols tot Selfridges, tot en välkomnande meng av winkelcentrum Vara Historiska marknader eller det världsberömda Jewellery Quarter, butikerna i Birmingham erbjuder dig Allt du någonsin Kan önska graven i ett attraktivt och kompakt utrymme med massor av kafeer och Restauranger för att hålla dig Igang.

Mat och Drinken : En stad vol av olika kulturer och nationaliteter, äta ute i Birmingham och närliggande områden är som en Gastronomisk rundtur i Världen.

Nattliv : Med teatrar och opstaan ​​klubbar med många välkända ansikten, Eleganta kaler och de hetaste nattklubbarna, är Birmingham Staden att roa sig i.

Boende : Oavsett OM det är ett elegante och modernt eller ett traditionellt och Hemtrevligt boende du ar ute efter, har Birmingham boendet som passar dina behov.