Het verkennen van het erfgoed van Birmingham in het Jewellery Quarter

Ik weet zeker dat veel mensen zullen naar de Jewellery Quarter zijn geweest, hetzij om sieraden te kopen of naar de bars en restaurants bezoeken. Dit gebied van Birmingham heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 250 jaar teruggaat.

Beroemd om zijn sieraden fabrieken, het was in het centrum van de productie voor vele jaren. Zelfs vandaag de dag zijn er nog steeds meer dan 500 sieraden bedrijven en een van de grootste sieraden scholen in Europa.

Ik herinner me dat het kopen van mijn 21e verjaardag presenteert hier. Ik bezocht met mijn ouders en voelde me overweldigd door de keuze. Nu, als ik vraag me af rond vandaag onder de 200 beschermde gebouwen zijn er meer dan 30 restaurants, bars en cafés. Die allemaal geven het Jewellery Quarter een fantastische stedelijke dorp voelen.

Engels Erfgoed beschrijft het als 'een unieke historische omgeving' - een nationale schat. Ik kon niet eens meer. We brachten een paar uur lopen de Heritage Trail ik kon echt zien waarom mensen vallen voor dit deel van Birmingham. Niet alleen heb je prachtige gebouwen, maar je bent een korte loopafstand van het centrum van Birmingham en St Pauls Square.


Oppakken van een folder over de Heritage Trail deed me denken aan de Freedom Trail in Boston. Het is een geweldige manier om een ​​gevoel van het gebied te krijgen en om jezelf onder te dompelen in de geschiedenis. Ik ben begonnen in het Museum van de Jewellery Quarter dat vond ik enorm interessant. Dit was de plaats van de Smith en Pepper sieraden fabriek en alles is zoals het was toen de fabriek gesloten in 1981. De familie die eigenaar was kon het niet verkopen als het nodig is de modernisering, de laatste keer dat 1914, zodat ze gewoon sloot en liep weg. De gids gaf een heel goed verslag van hoe het leven voor degenen die werkzaam zijn in de fabriek zou zijn geweest. Ik zou zeker een bezoek aanraden.

Ik ging terug naar het midden van het Jewellery Quarter, het passeren van de Warstone Lane Cemetery, waar John Baskerville, de maker van de Baskerville lettertype wordt begraven, samen met majoor Harry Gem, de uitvinder van het gazon tennis.

In het centrum van de Jewellery Quarter, staat de beroemde bezienswaardigheid, de Chamberlain klok. Het werd opgericht in 1903 met Joseph Chamberlain's bezoek aan Zuid-Afrika als minister van Koloniën te herdenken. Joseph Chamberlain was majoor van Birmingham tussen 1873 en 1876 en lid van het Europees Parlement van 1876 tot zijn dood in 1914.

Naast dit is het Rose Villa Tavern, een monumentaal pand, gebouwd in 1919-1920 en ontworpen door lokale architecten Hout & Kendrick.


Naar mijn volgende fix van de geschiedenis krijg ik topte Fredrick Street in de richting van de Pen Museum. Als een beetje een briefpapier buff Ik heb een ding voor pennen. Het is op dit punt dat ik besefte hoe dicht bij Birmingham City Centre de Jewellery Quarter is. Ik kon gemakkelijk zien de nieuwe bibliotheek van Birmingham.

De Pen Museum was een fascinerende verhaal van hoe ver pen productie is gekomen. Ik ben een van die mensen die graag met een vulpen zo veel als een goede kwaliteit balpen.

Door mijn reizen zag ik enkele van de historische gebouwen, waaronder JW Evans en Thomas Fattorini, dat is een van de oudste bedrijven in de Jewellery Quarter.

In mijn paar uur in de Jewellery Quarter enige Ik bedekte de helft van de Heritage Trail, dus ik kijk uit naar het maken van een tegenbezoek om het af. Ik heb veel over van Birmingham sieraden vak geleerd en het is geweldig om te zien dat dit is nog steeds een deel van de stad.

Voordat ik vertrok had ik tijd voor een kopje koffie en muffin op een van mijn favoriete coffeeshops, Urban Coffee.


Lula Belle (Glamour in het graafschap)

Essentials

Kaarten en gidsen

Kaarten en Gidsen voor uw bezoek.

Lees Meer

Verplaatsingen

Verplaatsingen Birmingham kan niet eenvoudiger ...

Lees Meer

Onderzoeken

Zoeken naar plaatsen, evenementen & accommodatie ...

Lees Meer

Festivals & evenementen

Neem een kijkje op wat er op af en komen hier ...

Lees Meer

FROM TWITTER

RT @BM_AG: We're pleased to share this great news! Over a quarter of a million people visited #DippyonTour spending £4.2million in the city…

RT @JQBID: It's official, we have some truly amazing pubs in the #JQ 🍻! As featured in today's @birminghampost the @CAMRA_Official Good Bee…

Sportieve hoogtepunten

Alle sportevenementen

Er is altijd iets of iemand, om te juichen voor hier

Lees Meer

Cultuur

Art Galleries

Birmingham kunstcollectie is zo breed als het is indrukwekkend.

Lees Meer

Film

Multiplexen, de UK's oudste werkende bioscoop of arthouse cool?

Lees Meer

Birmingham Museum & Art Gallery

Een levendige museum in het hart van de stad met meer dan 40 galeries.

Lees Meer

Dans

Een divers aanbod van dansgroepen en locaties.

Lees Meer

Zie meer, voelen zich meer

Kom, verblijf en genieten van de cultuur in een van Europa's meest bruisende steden.

Lees Meer

Het winkelen

Shoppinginbirmingham.com

Plan de perfecte shopping trip met volledige winkel, centrum en het merk directories.

Lees Meer

Winkelcentra

Van de wereldberoemde, 21st Century Plaza de Toros van de Victoriaanse elegantie van de Great...

Lees Meer

Levendige straten

Het koppelen van de centra zijn Birmingham drukke winkelstraten, vol met grote merken en boutique...

Lees Meer

Markten

Heeft verbazingwekkende markten Birmingham niet missen - of het nu de 850-jaar oude Bullring markten...

Lees Meer

Jewellery Quarter

Home naar meer diamanten ringen, afwerking en penningen van de liefde dan elders in het...

Lees Meer

Trouwen in Birmingham

We hebben alles gedekt uit de ringen tot aan de locatie zelf.

Lees Meer