Everyman, vrouw en kind moet hier gaan ...

Als je het geluk hebt om een van mijn andere blogs lezen bent geweest, zult u terzijde weten dat uit zijn ongewoon bescheiden, ik ben ook een beetje een film duivel - dus ik was meer dan enthousiast voor de mogelijkheid van een stiekeme piek bij Mailbox's nieuwste aanwinst - de overvloedige Everyman Cinema .

Dit boetiekhotel keten wordt in hoog aanzien in het hele land, en om te horen dat het zou komen naar Birmingham werd een beetje een staatsgreep. Ik wist dat Everyman ging uitstekend te zijn, maar mijn goedheid - binnen twee minuten na binnenkomst had ik mijn bank toegewezen, een grote Malbec in de hand en een huis hamburger op weg naar mijn bank - deze plek is A-MAZING. Attente personeel is een understatement en zoals ik tweeted uit het veld gisteravond - deze plaats zou een Oscar te winnen voor customer care en comfort.

In mijn geval was het echt Everyman voor zichzelf als ik was aanwezig op mijn eigen. Sensing mijn isolatie de dienstdoende manager had medelijden met mij en begeleid me op een tour van de lounge bar - een eigentijdse ruimte dit is perfect voor een ontmoeting met vrienden / geliefden voor een pre-film aperitief of als ik zou doen, een post film ontmoetingsplaats voor een deconstructie van de film - ik vind het altijd leuk om de verdiensten van een film te bespreken of anderszins nadat de credits hebben gerold.

De lounge is voldoende koel en volwassen met grote zwart-wit montages van filmsterren heden en verleden sieren de muren. De lage verlichting toegevoegd aan de chique sfeer van deze plek met succes streeft naar en bereikt. De foyer was vol en levendig - de bar is goed gevuld met ambachtelijke bieren, wijnen, koffie, cake en het eten is goed .. een kijkje nemen voor jezelf ...

Op weg naar de locatie, had ik had mijn zinnen gezet op het verkrijgen van een hotdog, maar op aanbeveling van de ober bestelde ik het huis hamburger, koos mijn kaas, ik ging voor de blauwe (natuurlijk) en ging zitten om te genieten van de sfeer. Nu, ik wil dat mijn hamburger nu of geleverd aan mijn bank net als de film begint? Ik koos voor het laatste, omdat ik bang was dat het zijn op mijn eigen was ik bijna zeker om mijn mond te missen of mors sommige - de dekking van de duisternis zou ideaal zijn.

Ik was genieten van de sfeer, het versturen van een tweet of twee over de verdiensten van mijn ervaring tot nu toe bij het personeel vertelde me mijn film zou binnenkort beginnen en zou ik de zorg om mijn seat..err neem ik bedoel pluche bank. De film vraag je? Genomen 3 - meestal niet een film die ik zou kiezen om te gaan en te zien, maar het is het bewijs van de omringt dat deze gerangschikt onder de meest aangename bioscoop ervaringen die ik ooit had ontmoet.

Mijn twee zits bank (ze zijn alle banken hier) had gooien kussens, een voetsteun, mijn eigen kleine tafel en een wijnkoeler. Ik schatte, in gedachten was het donker, dan 120cms beenruimte, ik strekte en zonk neer in mijn stoel. Het rook van nieuw tapijt - die jeugdherinneringen van uitstapjes naar Allied Carpets opgeroepen - maar slechts voor een fractie van een seconde, want wat is dat * sniff sniff * via ginds deur komt - waarom het is slechts mijn huis hamburger! Oh deze plek is goed. Een Brioche broodje, raszuivere Aberdeen Angus beef, en het huis saus - ja, het was zo lekker als het klinkt.

Bij nader inzien, het auditorium (ik was in het scherm 2 voor het geval dat je je afvroeg) was verwant aan een van die private screening kamers van de sterren die je ziet op MTV Cribs - zij het op een grotere schaal. De bioscoop heeft drie schermen totaal van verschillende grootte; het groot maar toch intiem en niet openlijk tiered. Je hoort tegenwoordig dat sommige mensen downloaden films te kijken in het comfort van hun eigen huis - ik zou goed geld te plaatsen op uw lounge zijn niet zo comfortabel als dit. De projectie kit is ook top lade - we hebben het hier de nieuwste Sony 4K digitale projectoren en Dolby 7: 1 geluid. Ik kan ook bevestigen dat het loos zijn ook nogal swish schwoo.

Everyman heeft ook een aantal leuke details die niet direct voor de hand liggende - Niet geritsel karton voor uw popcorn mevrouw? Bent u een van die mensen die het huis lichten komen voordat de credits haat klaar zijn? Niets van dat hier meneer. Ook als je meer in Powerpoint dan Grosse Pointe Blank de bioscoop bent is beschikbaar voor zakelijke huur en de manager vertelde me dat ze had al een aantal boekingen voor deze reden. Ik kan zien waarom. Het zou een grote ruimte voor een seminar te maken.

Mijn één grote ergernis was mijn prikkelbaar bank buren, maar dit zou van korte duur zijn ... Net als Liam Neeson, personeel Everyman's had een zeer bijzondere set van vaardigheden; in dit geval crowd control. Ze zag er voor hen, ze deden ze vinden en ze Kille - nee, nee - Ze hadden een rustige woord en gesmoord hun ramblings in de kiem. Alsjeblieft, lieve blog lezer denk niet dat dit is in ieder geval een indicatie van de clientèle op de Everyman Cinema deze jongens waren (en die kon het hen kwalijk nemen?) Overdreven enthousiast door hun omringt ... de rest van de patroons waren een geheel respectabele bos.

Een ticket voor volwassenen kost £ 12,50 of £ 10 in daluren tijden - dit is, naar mijn mening, volkomen terecht. Ik voor mij zal hier meer worden frequenteren dan ik zou moeten en als je een inwoner of een bezoeker Ik smeek u om zo snel als je kan gaan; Meer hier .

Ik zal mijn ervaring in deze weliswaar vermoeden nogal onzin Haiku's ...

Genomen 3 wat foei
maar de plaats was uber pluche
en het eten ... goed ... weelderige

 

De opening van de £ 3 miljoen Everyman Cinema is de eerste indicatie van de mailbox van £ 50 miljoen makeover die het gevolg is voor de voltooiing in het voorjaar. Voor meer informatie over wat behandelt liggen in opslag te zien uit te vinden hier .

Paul (27/02/14)

comments powered by Disqus

Essentials

Kaarten en gidsen

Kaarten en Gidsen voor uw bezoek.

Lees Meer

Verplaatsingen

Verplaatsingen Birmingham kan niet eenvoudiger ...

Lees Meer

Onderzoeken

Zoeken naar plaatsen, evenementen & accommodatie ...

Lees Meer

Festivals & evenementen

Neem een kijkje op wat er op af en komen hier ...

Lees Meer

FROM TWITTER

RT @custardfactory: Who loves the design for the Curzon Street Station?! We think it’s fab.@HS2ltd will be in our reception today between…

RT @DigbethDiner: The game has been changed. You asked for it, so here it is. The very first ‘Dogbeth Dining Club’. Sunday, 28th Octobe…

Sportieve hoogtepunten

Alle sportevenementen

Er is altijd iets of iemand, om te juichen voor hier

Lees Meer

Cultuur

Art Galleries

Birmingham kunstcollectie is zo breed als het is indrukwekkend.

Lees Meer

Film

Multiplexen, de UK's oudste werkende bioscoop of arthouse cool?

Lees Meer

Birmingham Museum & Art Gallery

Een levendige museum in het hart van de stad met meer dan 40 galeries.

Lees Meer

Dans

Een divers aanbod van dansgroepen en locaties.

Lees Meer

Zie meer, voelen zich meer

Kom, verblijf en genieten van de cultuur in een van Europa's meest bruisende steden.

Lees Meer

Het winkelen

Shoppinginbirmingham.com

Plan de perfecte shopping trip met volledige winkel, centrum en het merk directories.

Lees Meer

Winkelcentra

Van de wereldberoemde, 21st Century Plaza de Toros van de Victoriaanse elegantie van de Great...

Lees Meer

Levendige straten

Het koppelen van de centra zijn Birmingham drukke winkelstraten, vol met grote merken en boutique...

Lees Meer

Markten

Heeft verbazingwekkende markten Birmingham niet missen - of het nu de 850-jaar oude Bullring markten...

Lees Meer

Jewellery Quarter

Home naar meer diamanten ringen, afwerking en penningen van de liefde dan elders in het...

Lees Meer

Trouwen in Birmingham

We hebben alles gedekt uit de ringen tot aan de locatie zelf.

Lees Meer