À partir de Stockholm

Att ta sig jusqu'à Birmingham a partir de Stockholm är mycket enkelt. Med 5 flygningar i Veckan, är du bara en carte resa bort från vår fantastiska stad.

Stanna, AT, shoppa, utforska

Birmingham är en välkomnande stad som ERBJUDER besökarna en fantastisk samling av ARV, kultur, sevärdheter och nöjen. Så Varför inte komma och besöka oss och utforska les alentours.

Boka nu på www.sas.se


Arv och kultur : En samtida stad som är rik på ARV och födelseplats pour Den industriella Revolutionen.

Panier : À partir de Harvey Nichols à Selfridges, jusqu'à en välkomnande mélanger centre commercial av, Bijoux Quartier des våra historiska marknader eller det, butikerna i Birmingham ERBJUDER fouille allt du någonsin kan önska creuser i ett attraktivt och kompakt utrymme med MASSOR av kafeer och restauranger för att Halla fouille Igang.

Mat och dryck : En pleine stad av olika kulturer och nationaliteter, äta ute i Birmingham och närliggande områden är som en Gastronomisk rundtur i världen.

NATTLIV : Med teatrar och lever klubbar med många välkända ansikten, Eleganta Barer och de hetaste nattklubbarna, är att Birmingham staden roa sig i.

Boende : det är ett och élégante modernt la eller de Oavsett ett traditionellt och hemtrevligt boende du ar ute efter, har Birmingham boendet som passar dina behov.