Fran Estocolmo

Att ta sig hasta Birmingham FRÅN Estocolmo mycket är enkelt. Med 5 flygningar i veckan, är du bara en mapa resa Bort FRÅN vår Fantastiska stad.

Stanna, AT, shoppa, utforska

Birmingham är en välkomnande stad som erbjuder besökarna en fantastisk samling av ARV, kultur, nöjen och Atracciones turísticas. Så Varför inte komma och besöka oss området utforska och.

Boka På nu www.sas.se


Arv och kultur : En samtida stad som är rik På arv och födelseplats för den Revolutionen industriella.

Compras : Fran Harvey Nichols hasta Selfridges, hasta en välkomnande mezclar centro comercial av Vara historiska marknader eller det världsberömda Jewellery Quarter, butikerna i Birmingham erbjuder excavación allt du någonsin kan önska cavar i ett attraktivt och kompakt utrymme med Massor av kafeer och Restauranger för att Halla excavación Igang.

Mat och dryck : En stad plena av olika kulturer och nationaliteter, äta ute i Birmingham och närliggande områden är som en Gastronomisk rundtur i världen.

Nattliv : Med teatrar och levantarse klubbar med många välkända ansikten, Eleganta más desnuda och de hetaste nattklubbarna, är Birmingham att staden roa sig i.

Boende : Oavsett om det är ett elegante och modernt eller ett traditionellt och Hemtrevligt Boende du ar ute efter, har Birmingham som boendet dina passar behov.