Ab Stockholm

Att ta sig bis Birmingham från Stockholm är mycket enkelt. Med 5 flygningar i veckan, är du bara en kort resa bort från vår fantastiska stad.

Stanna an, shoppa, utforska

Birmingham är en välkomnande stad som erbjuder besökarna en fantastisk samling av arv, kultur, Sevärdheter och nöjen. Så Medikament vergrößert inte komma och besöka oss och utforska Die Umgebung.

Boka nu på www.sas.se


Arv och Kultur : En som är samtida stad rik på arv och födelseplats för den industriella Revolutionen.

Einkaufs : Ab Harvey Nichols bis Selfridges, bis en välkomnande mischen av Einkaufszentrum, våra Historiska MÄRKTE eller det världsberömda Jewellery Quarter, butikerna i Birmingham erbjuder dig allt du någonsin kan Önska graben i ett attraktivt och kompakt utrymme med massor av kafeer och för att restauranger hålla dig Igang.

Mat och dryck : En stad full av olika kulturer och nationaliteter, äta ute i Birmingham och som är In der Nähe von områden en Gastronomisk rundtur i världen.

Nattliv : Med teatrar och aufstehen klubbar med många välkända ansikten, Eleganta Barer och de hetaste nattklubbarna, är att Birmingham Staden roa sig i.

Boende : Oavsett om det är ett elegant och modernt eller ett traditionellt och hemtrevligt boende du ar ute efter, har Birmingham boendet som passar dina behov.